Professioneel advies op maat

Advies op maat

Veel mensen hebben vragen over woontechniek: over de werking ervan, over voor- en nadelen, over de kosten en over wat te doen bij problemen. Ook willen mensen vaak weten of een specifiek apparaat wel geschikt is in hun situatie. Voor deze en al die andere vragen kunt u terrecht bij Woontechniekhulp.nl. U krijgt advies passend bij uw persoonlijke (woon)situatie. Hieronder treft u twee mogelijkheden voor een advies op maat.

Advies via de vraagboom

Druk op de vraagboom knop dan kunt u kiezen uit voorbeelden die het beste uw situatie beschrijven. Klikt u dan door dan komt vanzelf bij een mogelijke oplossing met technologie.

Advies door professionals

Woontechniekhulp geeft u met veel plezier advies op maat.

Werkwijze

Medewerkers van woontechniekhulp hebben een achtergrond als verpleegkundige. Ze zijn gewend met mensen mee te denken. Bovendien hebben ze niet alleen kijk op wonen en techniek, maar ook op zorg en welzijn. Het aanbevelen van een woontechniektoepassing is zeker niet de enig denkbare uitkomst van een adviesgesprek. Afhankelijk van uw situatie kan een medewerker u doorverwijzen naar een relevante specialist, bijvoorbeeld een zorg- of welzijnsorganisatie. Lijkt woontechniek in uw situatie wel een oplossing, dan zal de medewerker inzoomen op uw specifieke wensen. Verder helpen de medewerkers van woontechniekhulp u graag bij een bezoek aan de website.